Om Företaget

SKT är ett oberoende kunskapsföretag som erbjuder Verksamhetsutveckling med utbud bl.a. av ledningssystem, produktionsteknik, företagshälsovård och utbildningar till företag inom SME-segmentet.

Bahrija Preljevic är grundare och ägare av bolaget som har sitt säte i Ludvika Kommun men arbetar i huvudsak i hela Sverige samt Norge. Bahrija har mångårig erfarenhet i ledande positioner i små och medelstora företag. SKT tror på öppen och rak kommunikation och jobbar alltid med ambitionen att kunden ska vara välinformerad och delaktig genom hela processen. Varje projekt bygger på förtroende och vi är måna om att förvalta det och i slutändan överträffa våra egna och kundernas högt ställda förväntningar.

Grundläggande filosofi

En av de grundläggande idéerna med vår verksamhet är att vi vill hjälpa er organisation till varaktig framgång. Med det menar vi, att den förändring som blir resultatet av att anlita oss, inte enbart ligger i de resultat som syns direkt i uppdraget, utan även den kontinuerliga utveckling som inleds för er organisation.

Omvärldsförändringar ställer ständigt nya krav på en organisation. Vår filosofi är därför att ge er strategier, system, arbetssätt och kompetens som ger er förutsättningar för ett såväl uthålligt som förbättrat resultat

 

Välkommen till Svensk konsulttjänst!